Loomeringi töötuba – kuivlilledest juuksekaunistused 11.11 19.00

20,00 

Lillelausuja loomeringi kolmas töötuba kõikidele nobenäppudele ja neile, kes lihtsalt tahaks vahepeal argimõtted pausile panna ja oma kätega midagi ise luua!

Kategooria:

Sügis on käes ja pimedad õhtud on siin – selleks, et pime aeg kergemini ja värviküllasemalt üle elada, olen kokku pannud neli erinevat töötuba ja kutsunud kokku ühe mõnusa loomeringi, kus kohtume neljal järjestikusel esmaspäeval ja meisterdame-loome-nokitseme nii, et argipäev paariks tunniks ununeb!

 

Iga töötuba läbib üks kindel temaatika – kuivatatud lilled!

 

28.10 dekoreerime kodumaiseid dekoratiivkõrvitsaid
4.11 valmistame armsa seinakaunistuse
11.11 loome ilu enda juuste kaunistamiseks – valmib peavõru ja juukselõks
18.11 valmistume tasapisi jõuludeks – teemaks on jõulukuulid

 

Kui soovid osaleda kõikides töötubades, siis osta nelja töötoa sooduspääse siit: https://lillelausuja.ee/toode/koigi-nelja-loomeringi-tootoapaase-ehk-34/

 

Kolmandas loomeringi töötoas kaunistame hoopiski ennast! 🙂 Valmistame maitsekad ja kaunid ehted oma juustele. Kuivlilledest peakaunistus kestab kaua ja saab rõõmu tuua mitmel erineval tähtsündmusel. Räägime ka värsketest lilledest, mida suvisel hooajal kasutada, mis imeliselt kuivavad ja selle läbi peakaunistuse igaveseks muudavad! Kindlasti jagan ka nippe oma ehete hooldamiseks ja säilitamiseks!

 

Töötoas valmib üks peavõru ja üks juukseklamber.

 

Iga loomeringi meisterdusega uurime alternatiive kunstlikele materjalidele ja vaatame lähemalt, kuidas saame ilu luues prügi ja jäätmed nö välja disainida.

 

Sina võta kaasa vaid oma küsimused ja õpihimuline meel! 🙂

 

OLULINE:

  • Loomeringi töötoad toimuvad Kohilas, Vabaduse 12 majas. Parkida saad maja taha ja minuni jõuad kui astud peauksest sisse ja piilud vasakpoolse ukse taha!
  • Saabujaile pakun ka kohvi-teed ja pisikest ampsu.
  • Töötuba toimub minimaalselt viie osalejaga.
  • Kui juhtub, et sa ei saa töötuppa tulla, siis töötoa tasu ei kuulu tagastamisele, kui teavitamise hetkel on töötoani jäänud vähem kui viis päeva.

Ootan Sind rõõmuga!

 

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.